Sgoolfotografie

Na de zomer van 2021 ben ik ook gestart als part time (francisenemer) fotograaf bij Sgoolfotografie…. 

Inderdaad, met een G. We doen het nou eenmaal graag nét een tikkeltje anders dan de rest.


Je herinnert je vast nog de standaard foto’s van vroeger. Ik vond dat nooit leuk. Maar hier mogen we ECHTE foto’s maken. In overleg met de school maken we beelden met studio kwaliteit die echte blije kinderen portretteren! En bij ons telt maar één ding: dat jouw kind zelf ook écht blij is met de schoolfoto’s.

 

 

5178_2109281249_WL
Eindelijk echte foto's!!

Uw kind als echt model

In plaats van de ouderwetse traditionele pasfoto achtige foto’s die plichtgetrouw elk jaar weer worden gemaakt, doen wij als Sgoolfotografen ons uiterste best elke keer weer bijzondere plaatjes te maken met een uitmuntende kwaliteit zodat u ze ook gerust kunt uitvergroten en aan de muur kunt hangen. Uw kind als professioneel model. Dat is toch geweldig?!

Samen met alle fotografen van Sgoolfotografie volgen we elk jaar diverse workshops en cursussen om zo bij te blijven met de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied en om zo voor u nog mooiere foto’s te maken en elk jaar ook weer iets nieuws te kunnen doen, zodat het elk jaar weer een feestje wordt als uw Sgoolfotograaf bij u op school komt. 

Ik werk met een grote straal rondom Meppel, waar ik woon. Dat geldt voor alle Sgoolfotografen. Daarom heeft u altijd een fotograaf bij u uit de buurt.

Willemijn

Sgoolfotograaf

Foto's van uw kind voor later

Over ons

Als fotograaf is het mooi als je de vrijheid krijgt om je modellen zo mooi mogelijk en zo écht mogelijk te portretteren. Bij Sgoolfotografie kan dat! 

Wij zijn allemaal professionele fotografen met een voorliefde voor mooi en echt beeld. Wij stimuleren elkaar en enthousiasmeren elkaar. 

We gaan ook op pad samen met bruiloftshoots en noem het maar op. 

Wij zijn een soort van professionele vriendinnenclub en onze expertise, creativiteit en enthousiasme zie je terug in onze beelden.


Let op:
Laat 2022 weer een mooi jaar worden met foto's ter herinnering!

Neem contact met ons op

Als u ook toe bent aan foto’s van uw kind die het waard zijn om bij u en bij Opa en Oma aan de meur te hangen, neem dan zeker contact op met Sgoolfotografie! 

 

U mag uiteraard dit ook rechtstreeks met mij doen, dan komt het ook helemaal goed.