Willemijn fotografie

Portretten

Families

Bruiloften

Er zijn veel momenten om de mens te portretteren.

Ik ben nog altijd blij dat ik van mij en mijn kinderen en nu ook kleinkinderen foto’s heb, door de jaren heen. Mooie herinneringen en mooi om te zien hoe we door het leven heen veranderen.

Een goede portretfoto heeft iets magisch. Een sprekende blik in de camera, gevangen in mooi licht en begeleidt door sterke compositie. Ik maak ze graag zo spontaan mogelijk!  Dit kan op een door jou gekozen locatie maar ook in mijn studio. We maken er een gezellig moment van zodat er geen krampachtige gezichten op de foto komen!

 

 

Heb jij ook zo’n leuke familie? Hoe mooi zou het zijn om elk moment vast te kunnen leggen om er later op terug te kunnen kijken. Maar samen met je gezin of familie voor mijn camera is de perfecte manier  mooie  kwalitatief hoogwaardige foto’s te hebben waar u mee kan doen wat u wil. er zijn diverse keuzes in uitvoering om ze af te laten drukken voor aan de muur of als speciaal cadeau.

Nu je kinderen of misschien wel kleinkinderen nog klein zijn, vliegt de tijd en gaan ze voor je het weet gaan ze al naar de middelbare school.

Dus wacht niet te lang met het maken van blijvende, tastbare herinneringen, waar je altijd met een glimlach naar kan blijven kijken.

Je bruiloft wordt altijd de mooiste dag van je leven genoemd. Daar wil je dan ook geen seconde missen! Ik  fotografeer dan ook graag met second shooter, zodat we niks missen.  Twee mensen zien nou eenmaal meer dan één! 

Omdat elke trouwdag er anders uitziet, bespreek ik graag persoonlijk hoe we jullie dag vast kunnen leggen. Ik maak dan een afspraak met jullie voor een kennismakingsgesprek.  Welke stijl hebben jullie voor ogen, is er een thema of een specifiek kleurenschema en hoeveel uren fotografie willen jullie graag. Tijdens dit gesprek komen al deze zaken aan bod en dan weten we meteen of we samen een goede klik hebben, want dat is nog wel het allerbelangrijkst aan het kiezen van een fotograaf voor jullie trouwdag.

The happiness of your life depends on the quality of your thoughts.
Marcus Aurelius
Mick met Josh

We maken zoveel mee in ons leven en het leven gaat zo snel, dat het onmogelijk is om alle details te herinneren. Daarom zijn foto’s zo waardevol en fijn om te hebben. Foto’s nemen je mee terug naar dat mooie moment. Vergeet daarom niet op tijd deze mooie momenten vast te leggen zodat je er later nogmaals van kan genieten!

FOCUS ON WHAT MATTERS

Boek nu voor herst 2021

De zomervakantie loopt ten einde en mijn agenda begint vol te lopen.

Vergeet niet op tijd te boeken om teleurstelling te voorkomen.